Seniorhold
Gymnastikforeningen VIDAR
I VIDAR er der sammenhold og en god holdånd
også seniorhold
Gymnastikforeningen VIDAR
BEVÆGELSER FOR ALLE ALDRE. En forening hvor det gode fællesskab sættes
i centrum

TAK for sæsonen 2021/2022. God sommer og på gensyn i september.

Den nye sæson er allerede på tegnebrættet hos bestyrelsen og vil blive offenliggjort her og på Facebook når den er klar.
May be an image of 1 person and outdoors
 


Glæd dig til næste sæson som starter i uge 36.

Tirsdag kl.18.15 starter Vidar 2 spændende hold,Yin Yoga og Meditation med SHAPUR på Sønderbroskolen.


Yin Yoga - 60 min

Afslappende og meditativ Yoga form hvor vi med opmærksomt åndedrag og rolige bevidste bevægelser, bevæger os igennem nogle dyberegående og længerevarende stræk.
Med udgangspunkt i at strække samt styrke kroppens Bindevæv og hermed afslappe kroppens muskler føler vi os ind i stillingerne.
Sammen skaber vi rum og plads for at kunne åbne for kroppens dybere, selvregulerende og selvhealende kropsbevidsthed, lytter og mærker kærligt og meditativt til kroppen signaler.
I dette pusterum kan alle kan være med, alle aldersgrupper kan deltage og ingen forudsætninger for Yoga nødvendigt.
Utrolig god træning for krop og sind, genoptræning af skader, styrke nervesystemet, styrke vore fokus og opmærksomhed. Herigennem skaber vi gode muligheder for at styrke og gendanne kroppens selvregulerende naturlige harmoniske symbiose tilstand. Muligt at vi åbner sessionen med blid rolig opvarmning.


Meditation - Yoga - 30 min

Med udgangspunkt i forskellige meditations teknikker skaber vi sammen et trygt og sikkert rum hvor vi kan centrere os i- og omkring vores, Krop, Sind og Sjæl. Sammen, og med vores livsgivende Åndedrag, drage Ånden ind i vores intentioner, Vores drømme, Vores Visioner, Vores Højere Selv. Giv dig selv 30 min, med Fokus på dig og dit SELV så du kan styrke dit fokus på alt andet du ønsker i dit liv.


Deltagelse i begge hold er ingen forudsætning, vi skaber en kort pause imellem. Dog vil vi nævne at vi alle kan nå dybere i krop og sind ved at deltage i begge hold


Instruktør

Begge hold afholdes af Shapur Afrand Ghandforoush, som til dagligt siden 2007 afholder Yoga i flere træningshuse i Aalborg, afholder privat yoga sessioner, og rejst udenlands med Yoga., Har undervist utroligt mange genoptrænings og stressramte forløb, og selv med hjælp af yogaen genoptrænet sig efter en alvorlig rygskade i 2010, hvorfor han nu ønsker udbrede Yoga til så mange som muligt.Mvh
Shapur A. G.

Contact

Position:
Bestyrelsesmedlem
Mobile
22412352

Contact Form

Send an Email